Crvena zvezda još nije odigrala svoj prvi zvanični meč, ali je započela novu sezonu! Igrači i stručni štab predstavili su se medijima i održali konferenciju za štampu, a jedan od igrača koji se tokom slikanja i razgovora najviše zabavljao je Ben Bentil. Prvi košarkaš iz Gane u istoriji kluba sa Malog Kalemegdana odmah se uklopio u novi ambijent!

Čim je došao dohvatio je šajkaču i tražio da se slika sa njom, što je posebno nasmejalo Nemanju Nedovića koji se našao pored njega u tom momentu. 

Bentil ima 27 godina i u Crvenu zvezdu je stigao iz Olimpije iz Milana, dok evroligaško iskustvo ima i u Panatinaikosu. Pohađao je koledž Providens, a u NBA ga je draftovao Boston, ali nikada nije zaigrao za ovaj tim već je NBA debi imao u Dalasu. Pogledajte kako se zabavljao sa šajkačom u "Pioniru":

 Nakon zvaničnog slikanja prvotimaca Crvene zvezde usledila je i pres konferencija na kojoj je svoje prvo obraćanje imao i novi šef struke Vladimir Jovanović. On je govorio o planovima i ambicijama za novu sezonu i istakao je da veruje u ovaj tim. 

Obratili su se medijima i neki igrači, a saznalo se i da povreda Ognjena Dobrića zadobijena u finišu priprema nije ozbiljnije prirode. 

MONDO/Stefan Stojanović KK Crvena Zvezda Media Day