Nikola Jokić blista, dabl-dabl učinak u pobedi Denvera protiv Klipersa u Los Anđelesu (114:110). Još jedna dobra partija srpskog centra koji je igrao iako je bio pod upitnikom zbog problema sa kukom, proveo je 33 minuta u igri - 19, 13 skokova, 6 asistencija. Međutim, uprkos trijumfu vidno je da će Nagetsi morati da promene neke stvari i to što pre.

Prvenstveno se to odnosi na defanzivu. Klipersi su u ovom meču igrali bez dve najveće zvezde, Pola Džordža i Kavaja Lenarda. Uprkos tome postigli su 104 poena. Ono što je primetno, kada Srbina nema na parketu, problemi su ogromni. Tako je bilo i sada, posebno u drugoj četvrtini u momentima kada Majkl Meloun pošalje Nikolu na klupu da odmori, tada kreće haos. Videlo se to u velikom broju mečeva tokom ove sezone, pa i u ovom u kom primera radi Deandre Džordan ponovo nije igrao. Čovek koji je doveden da bude rezerva Jokiću i da bude jedan od zaštitnika reketa i dobre igre u defanzivi pratio je meč sa klupe.

Dobra vest za ekipu je svakako to što su se razigrali Eron Gordon (29, 7sk) i Džamal Marej (21, 9as, 6sk), dok je Vlatko Čančar počeo da dobija sve više šansi (13). U poraženom timu najbolji je bio Džon Vol (23). Denver će imati priliku dodatno da uigra tim u narednim mečevima, pošto slede dva duela sa Hjustonom koji je poslednji u Zapadnoj konferenciji.