Nikola Mirotić je trojkom u poslednjoj sekundi uspeo da izbori produžetak za Barselonu, a potom je u dodatnih pet minuta katalonski klub uspeo da dođe i do pobede protiv Crvene zvezde (99:94). Međutim, sada se na društvenim mrežama pojavio detalj koji je sudijska trojka previdela, a to je da je Mirotić pre nego što je postigao trojku - stao na liniju i samim time napustio granice terena.

Barselona je tako na volšeban način, za samo osam sekundi uspela da izjednači rezultat, pošto je Higins preneo loptu i Mirotiću dodao u ruke, a pre nego što će izboriti poziciju za šut - utisak je da je najplaćeniji igrač Evrolige izašao iz igre.

Sudijska trojka nije proveravala ovu situaciju i odmah se prešlo na dodatnih pet minuta u kojima je Barselona jednostavno imala više energije da dobije utakmicu, pa je Crvena zvezda tako ostala bez velike pobede za kraj 2022. godine, i to bez povređenog Luke Vildoze.

"Ne znam, stvarno nisam video. I da jeste, nama to ništa ne znači, ne može da se ponovi utakmica", rekao je Duško Ivanović na konferenciji za medije.

Pogledajte tu situaciju kada je Nikola Mirotić nagazio liniju!

MN Press Mn press