Već godinama su među najboljim igračima NBA lige, a sada je jasno da specifičan odnos imaju i van terena. Grčki košarkaš Janis Adetokunbo, najbolji igrač Milvoki Baksa, gostovao je u jednoj američkoj televizijskoj emisiji, gde je imao specifičan zadatak koji je sproveo u delo na pravi način. Od njega se očekivalo da isproziva kolege iz lige, a prvo je to uradio sa Nikolom Jokićem!

Grk je "pecnuo" momka iz Sombora na račun njegovog fizičkog izgleda, odnosno kilograma koji mu uopšte ne smetaju da dominira NBA ligom. Ovog puta nije bilo reči o bureku i gaziranim pićima, Janis je pomenuo samo čuveni američki lanac brze hrane.

"Džokeru, kako ćeš se plasirati u finale NBA kada izgledaš kao da jedva možeš da prođeš kroz Burger King", rekao je Janis, a odmah zatim dodao: "Jokiću, volim tvoju igru". To je bilo dovoljno da se primeti kako momci sa po dve MVP titule u NBA ligi nisu u lošim odnosima, već da je sve deo scenarija emisije u kojoj je gostovao grčki košarkaš.

Voditelj je od Janisa Adetokunba zahtevao da pecne Kevina Durenta i Lebrona Džejmsa, što je on uradio samo polovično. "Nastavljaš da dolaziš u super-timove da osvojiš NBA titulu. Šta kažeš na to da izađemo jednom zajedno da te naučim kako da brineš o svom timu. KD, ti si jedan od najboljih poentera ikada. Poštujem tvoju igru, već 15 godina si uzor mnogima i bio si moj omiljeni igrač dok sam odrastao", ispričao je Adetokunbo, pre nego što je prešao na "Kralja" i samo ga nahvalio "Lebrone, volim tvoju igru čoveče. Ti si kralj s razlogom, GOAT, oborio si rekord po poenima, nastavi da radiš šta radiš."

Najbolji igrač Milvokija otkrio je tokom ove emisije da ima i sjajan smisao za humor i da ne moraju uvek da budu u prvom planu njegove veštine na terenu. A kada smo kod njih, svima je jasno da je Janis Adetokunbo trenutno jedan od najboljih igrača na svetu. Dvostruki MVP NBA lige već godinama je lider Milvokija, koji je među najozbiljnijim timova u takmičenju.