Fenerbahče je konačno kompletan! U najavi meča sa Virtusom koji se igra u petak od 18:45 u Istanbulu turska ekipa je napisala da "u sastavu više nema povređenih igrača", što jasno govori da je Nemanja Bjelica konačno spreman!

Nakon osvajanja titule u NBA ligi sa Golden Stejt Voriorsima on se povredio, propustio je Evropsko prvenstvo sa Srbijom i do sada nije stigao da ponovo obuče dres Fenerbahčea. Sada se očekuje u sastavu za duel sa Virtusom!

Bjelica je sa timom počeo da trenira još pre dva meseca, ali je Dimitris Itudis otkrio da je iskusni srpski košarkaš nastavio da oseća bolove u nozi i da je zbog toga morao da uspori sa treninzima i sve do sada se nije vratio u sastav. Sada je očigledno spreman, ali videćemo u kom kapacitgetu može da pomogne.

Iz Istanbula takođe dolaze vesti da je MVP prethodnog kola Evrolige Marko Gudurić spreman da potpiše novi ugovor sa timom Dimitrisa Itudisa. On ove sezone prosečno postiže 12,4 poena i dodaje 3,4 asistencije po meču u Evroligi, a ovo mu je peta sezona u Feneru,