Crvena zvezda je savladala Efes u "Pioniru" i tako se vratila u igru za plasman u četvrtfinale ovog takmičenja, a osim košarke mnogo je bilo priče i o uvredama za Ergina Atamana. Navijači Zvezde su ga dočekali povicima "F*ck you Ataman", u prevodu "J*bi se Atamane", a sve zbog ranijih sukoba sa turskim trenerom. 

Oglasio se nakon toga i sam Ataman koji je istakao da su navijači Crvene zvezde "sramota za Evroligu", a o pogrdnim povicima pričao je i njegov pomoćnik koji je nakon isključenja turskog trenera završio ovaj meč na klupi vodeći ekipu. A sada dolaze i reakcije iz inostranstva!

Novinar engleskog "Sana" Sem Strit koji inače redovno izveštava o Srbiji stao je na stranu navijača Zvezde i poručio Atamanu da su uvrede sa tribina najmanje što može da očekuje: "Kada se pogleda istorija odnosa Crvene zvezde i Atamana, treba da bude zahvalan što su mu vikali samo "f*ck you"", napisao je Sem Strit. 

Ergin Ataman je ušao u sukobe sa navijačima Crvene zvezde 2014. godine kada je bio trener Galatasaraja. Tada je na evroligaškom meču između tog istanbulskog kluba i Efesa ubijen navijač crveno-belih Marko Ivković, a Ataman je našao za shodno da komentariše taj nemili događaj tako što je rekao da su navijači Zvezde "teroristi" koji "napadaju turski narod". 

MN Press Ergin Ataman