Košarkaš Crvene zvezde, izgleda, ima novu ljubav! Luka Vildoza je tokom boravka u Srbiji raskinuo ozbiljnu vezu sa Ajnarom Hihon, zatim i patio zbog problema u svom ljubavnom životu, a sada po svemu sudeći ljubi najlepšu srpsku odbojkašicu! Ovih dana društvene mreže bruje o ljubavi argentinskog košarkaša i nekadašnjice igračice Crvene zvezde Milice Tasić (24).

Prelepa Milica je završila sezonu u Rumuniji gde je sa svojim Dinamom osvojila peto mesto u prvenstvu i pauzu je iskoristila da se vrati u rodni grad. Upravo tada su se na društvenim mrežama pojavili snimci Luke Vildoze koji u društvu atraktivne devojke šeta po desnoj obali Save, a mnogi su zaključili da je reč baš o odbojkašici. Pogledajte kako izgleda Milica:

Instagram/milicatasic12/printscreen Srpska odbojkašica, devojka Luke Vildoze.

Inače, njih dvoje se već mesecima prate na društvenim mrežama i "lajkuju" na Instagramu, a korisnici te platforme primetili su "varnice" između dvoje uspešnih sportista. Da li su bili u pravu, ostaje da se vidi u narednim danima, tokom kojih će navijači Crvene zvezde razmišljati da li nova ljubav može da zadrži Argentinca u Beogradu i tokom naredne sezone. 

Milica Tasić je godinama bila deo seniorskog tima Crvene zvezde, a pre nego što se odselila u SAD gde je igrala na koledžu. Po povratku u Evropu obukla je dres Dinama iz Bukurešta i prethodnu sezonu provela je u tom rumunskom klubu. Takođe, Milica je godinama nastupala za mlađe kategorije reprezentacije Srbije. Ovo su Luka Vildoza i njegova bivša Ajnara:

Instagram/ainarag.t/printscreen Košarkaš Crvene zvezde i njegova devojka.