Kraj sezone sve bliži, pa tako i mi završavamo sa ovim duplim terminima. Utakmica je ostalo tačno toliko da stanu u jednu epizodu, tako da od sledeće nedelje, pa do samog kraja – čitaj sredine juna – idemo jednom nedeljno utorkom.

Znamo, dragi gledaoci, znamo – pogledaćete naslov i pitati se a gde je tu rapsodija Crvene Zvezde u Podgorici? Međutim, bez brige imamo spreman odgovor za vas...a odgovor je onaj koji uostalom već znate. Snimali smo u utorak, tako da vas priča o Zvezdi očekuje sledeće nedelje! Što ne znači da nema materijala za žvaku i u ovoj epizodi.

Prvo smo se naravno bavili F4 Evrolige u Kaunasu. Real Madrid je prevazišao sve svoje nedaće i zaseo na tron Evrope po 11. put, i to nakon što je trijumfovao u pet uzastopnih eliminacionih utakmica, u kojima je četiri puta gubio velikom razlikom. Ni Barselona, ni Olimpijakos nisu mogli da odgovore na Tavaresa i drugare, uz naravno sjajne sporedne uloge za večni španski trio koji već godinama ordinira evropskim parketima.

Zatim, reč-dve i o Partizanu, koji se mučio u dve utakmice sa Derbijem, a zatim u trećoj ipak rešio pitanje pobednika i zakazao susret sa Cedevitom. Ponovo je kolo poveo Džejms Naneli, čovek na koga su se crno-beli oslonili već dovoljno puta ove sezone – prvo ključnim šutem u Podgorici, a zatim i odličnom partijom u Beogradu u majstorici. Malo otrežnjenje za četu Željka Obradovića, koju sada čekaju minimum dve jake utakmice sa slovenačkim predstavnikom!

Toliko od nas i za ovu nedelju, pa se družimo opet u standardnim terminima...pardon, standardnom terminu naredne nedelje!

Šesta Lična – S5A22 MONDO