Boris Dalo vratio se u Evroligu, potpisao je za Asvel. Nekadašnji košarkaš Partizana i miljenik navijača igraće opet u društvu najboljih, stavio je paraf na jednogodišnji ugovor sa francuskim timom. Kada je sve postalo zvanično, njegova prva objava na društvenim mrežama bila je o crno-belima.

Javio se odmah na Tviteru. "Jedva čekam u Beograd. Partizan. Partizanovo dete", poručio je Dalo i potom dobioodgovor od Partizana "Ti znaš šta da očekuješ". On je nosio crno-beli dres od 2013. do 2015. godine i sa srpskim timom je osvojio domaći šampionat 2014. godine. Tokom prošle sezone više puta je pisao o timu Željka Obradovića i slao poruke podrške.

Trener francuske ekipe Ti Džej Parker, brat legendarnog košarkaša Tonija Parkera, prezadovoljan je zbog dolaska Daloa. "Boris poznaje francuski šampionat savršeno. Pokazao je neverovatan napredak tokom prethodne dve sezone u Šoleu, ima snagu, raznovrsnost, može da bude koristan na više pozicija. Njegovo poznavanje okšarke je važan faktor, ima i kvalitetna dodavanja", rekao je Parker.

BONUS VIDEO:

MONDO Proslava Partizana