Crvena zvezda već nekoliko godina želi da vidi u svojim redovima Miloša Teodosića (36), a delovalo je da se srpski košarkaš ovog leta nalazi veoma blizu Malog Kalemegdana. Iako se činilo da je konačan dogovor postignut, Italijani pišu da je sada sve propalo - "Korijere delo Sport" kaže da se Valjevac nije dogovorio ni sa Virtusom, ni sa Zvezdom i da je veliko pitanje gde će nastaviti uspešnu karijeru.

Ostaje pitanje gde je zapelo u pregovorima Crvene zvezde i nekadašnjeg kapitena reprezentacije Srbije, a navijače zanima i da li će se u narednim danima "obnoviti" razgovori o planovima za narednu sezonu. Kako trenutno stvari stoje, Teodosić nema ugovor ni sa jednim klubom, a Crvena zvezda bi i dalje želela da ga vidi u svojim redovima.

MN Press Miloš Teodosić

Sa druge strane, italijanski mediji pišu da od dogovora srpskog pleja i Virtusa nema ništa! Novinar Danijele Fantini u tekstu za "Eurosport" navodi kako se lucidni košarkaš ne uklapa u timske planove. "Mogućnost da Teodosić potpiše 1+1 ugovor sa Virtusom, na osnovu kojeg bi zaradio miliona evra po sezoni, u ovom trenutku nije moguća, pošto klub planira drugačija poslovanja. Bolonja planira budžet od oko 16-17 miliona, što je manje u poređenju na prošlu sezonu, kao i podmlađivanje sastava. Teodosić, koji je u martu napunio 36 godina, ne uklapa se u planove Virtusa, što zbog godina, što zbog plate", navodi on, što opet otvara prostor za dogovor sa crveno-belima.

BONUS VIDEO:

Teodosić prošao pored novinara Kurir