Nastavlja se lumpovanje Pola Džordža po Beogradu! NBA superstar oženjen je Srpkinjom Danijelom Rajić iz Mramorka, sela između Pančeva i Deliblatske peščare, a ona ga redovno dovodi u Srbiju. Čak su jednom detetu dali srpsko ime Vuk, a sada smo ga videli kako uživa u rakiji! 

"Mnogo voli rakiju, eksiraj to", vikala je Danijela svom suprugu, koji je iskapio čašicu koja mu je bila u ruci. A po njegovom izgledu dalo bi se zaključiti da mu to nije bila prva. 

On je prvo bio u provodu u Beogradu gde je viđen kako gleda zavodljivi ples jedne devojke, ali je na to ostao imun i pogled mu je bio zakucan za Danijelu. Takođe se kasnije slikao u izlasku sa Bogdanom Bogdanovićem i pevačem i preduzetnikom Stefanom Cvijovićem Cvijom. Pogledajte kako izgleda Danijela Rajić:

Instagram/danijelarajic danijela rajić

Videli smo ranije da je Pol Džordž uz svoju suprugu uživao i u srpskoj hrani pošto mu je Danijela spremala sarme, a videli smo da je upoznat i sa srpskim narodnjacima pošto su neki od najvećih hitova mogli da se čuju na njihovoj svadbi. 

Venčali su se u Sjedinjenim Američkim Državama, a upoznali su se u striptiz klubu. Danijela je bila striptizeta i zatrudnela je sa Džordžom, koji joj je prvo nudio miulione da abortira. Ona to nije prihvatila i na kraju su završili zajedno. Pogledajte kako izgleda Pol Džordž dok pije rakiju; 

Daniela George Instagram/danielarajic