Konačno je završena najveća evropska saga jer je Nikola Mirotić odlučio da karijeru nastavi u dresu milanske Olimpije, a reakcije na tu odluku stižu sa svih strana. Najdalje je otišao Monako, koji je žestoko isprozivao nekadašnjeg španskog reprezentativca, iako nije bilo potrebe da se desi tako nešto. Tim sa obale Sredozemnog mora okačio je na Tviter profil snimak kako Mirotić pada na dribling Kembe Vokera!

Reč je o detalji sa utakmice koju su odigrali pre nekoliko godina, dok su obojica bili članovi NBA timova - Kemba je tada igrao za Šarlot, a Nikola je bio član Čikaga. Novi košarkaš Monaka i jedna od najvećih američkih zvezda koje su ikada stigne u Evropu tada je fintirao Mirotića, koji je zbog driblinga pao unazad...

"Da li je ovo vaše najveće pojačanje?", napisali su sa Monakovog naloga, iako se do pre samo nekoliko nedelja spekulisalo da su i oni veoma zainteresovani za usluge Nikole Mirotića. Pošto nije potpisao za njih, ukazala im se prilika da ga "pecnu". Pogledajte kako je to izgledalo:

BONUS VIDEO:

Nikola Mirotić izjava Crvena zvezda Barcelona MONDO/Mladen Šolak