Košarkaški klub Partizan angažovao je još jednog bivšeg NBA igrača za narednu sezonu, a američki košarkaš srpskog porekla Frenk Kaminski po prvi put će zaigrati u Evropi. Očekuje se da iskusni krilni centar bude izuzetno važan deo tima Željka Obradovića, a sa tribina Beogradske arene mogao bi da ima vatrenu podršku. Pored navijača koji su mu već najavili da će biti tu, Frenka bi u crno-belom dresu mogla da gleda i njegova supruga - američka novinarka, voditeljka i TV lice Ešli Kaminski (31)!

Jedan od najatrktivnijih sportskih novinarki u SAD nedavno se udala za košarkaša srpskog porekla, a sudeći po komentarima koje ostavlja na Inastagramu veoma je ushićena zbog Frenkovog dolaska u Evropu. To otvara mogućnost da se i Ešli preseli u Beograd sa novim košarkašem Partizana, što bi posebno obradovalo navijače koji bi mogli da je gledaju na utakmicama voljenog kluba. Pogledajte kako izgleda Ešli:

Instagram/ashbrew/printscreen Supruga Frenka Kaminskog, košarkaša Partizana.

Ešli Bruer rođena je u Finiksu, pa nije iznenađenje što navija za Sanse i ostale sportske timove iz savezne države Arizona. Ona se na društvenim mrežama često fotografiše u dresovima omiljenih ekipa, pa bi tokom naredne sezone pratioci mogli da je vide i u crno-belom dresu Partizana. Javnosti u SAD - a na Instagramu je prati više od 180.000 fanova - najviše je poznata po dugogodišnjem radu za ESPN, na kojem je otpuštena pre nešto manje od dva meseca, zbog radikalnog smanjenjna troškova ove televizijske kuće.

Kako je trenutno nezaposlena, a veliki je košarkaški fan i sveže udata za novog igrača Partizana, Ešli Kaminski bi mogla da se zaputi na drugi kraj sveta. Nakon što je 7. jula u meksičkom Los Kabosu, na obali Pacifika, rekla sudbonosno "da" Frenku, sada bi sa njim mogla da se doseli u Srbiju. U narednoj godini Beograd bi mogao da bude dom prelepe američke novinarke udate za košarkaša koji ima srpsko poreklo i kao takav je dugo bio interesantan reprezentaciji!

Profimedia, YouTube/Basketball Box Frenk Kaminski

BONUS VIDEO:

Proslava Partizana Željko Obradović MONDO