Svi događaji
Od najnovijeg
17:23

Partizan je fotografisan!

Pogledajte kako je izgledalo poziranje crno-belih na početku priprema za novu sezonu:

MONDO/Nemanja Stanojčić Tim-Partizana

17:20

Konferencija je završena!

Željko Obradović je završio prvo obraćanje novinarima u novoj sezoni! Sledi pripremni period, odnosno njegov prvi deo na Kopaoniku, zatim i prijateljske utakmice, a onda pohod na nekoliko trofeja u Srbiji, regionu i možda čak Evropi!

17:18

Sa lica mesta!

Izlazak igraca Partizana MONDO/Nemanja Stanojćić

17:16

O Mirotiću!

"Mirotić? Mnogo više ću voditi računa o ljudima koji su ovde. Već su o Nikoli pričali ljudi iz kluba", kratko je prokomentarisao Željko Obradović i tako verovatno stavio tačku na sve priče o iskusnog košarkašu i crno-belom dresu.

MN Press Nikola Mirotić

17:15

O ekipi!

"Fali nam Aleksa koji je sa Srbijom i želimo im svu sreću. Na tržištu smo, videcemo. Pristalica sam togs da dovodimo nekoga ko nam treba, ne samo reda radi. Nikolić je tu jer nema klub. Trenira sa nama i značiće nam", otkrio je Željko Obradović.

17:14

Počelo!

"Sa velikim ambicijama ulazimo u pripreme. Imali smo interesantno leto. Okupili smo se danas, idemo na Kopaonik sutra. Čeka nas naporna i zahtevna sezona. Imaćemo 42 utakmice u prva 4 meseca i zato je važno da se što bolje spremimo. Nismo kompletni, fokus je na dobrom radu i na upoznavanju, stvaranju hemije. To je bitno", rekao je na početku Obradović.

17:10

Željko ima reč!

Sada će se trener Partizana obratiti novinarima, nakon što je završeno fotografisanje ekipe koja će u narednoj sezoni nositi crno-beli dres.

17:05

Novo lice u Partizanu!

Za sada, na treninzima crno-belih je i Danilo Nikolić! Crnogorski košarkaš i dugogodišnji član Budućnosti iz Podgorice svojevremeno je u Srbiji igrao za Megu, a sada je verovatno samo "pomoć" na treninzima Partizana. U prethodnoj sezoni nosio je dres francuskog Dižona i ruskog Avtodora iz Saratova. Videćemo, možda impresionira Željka Obradovića tokom priprema...

Danilo Nikolić
Profimedia 

17:00

Šta je iznenadilo Kevina Pantera?!

Američka delegacija - Frenk Kaminski, Pi Džej Doužer, Zek Ledej i Kevin Panter - stigla je u Beograd na početak priprema, a kapiten Partizana ostao je zatečen! On se na aerodromu nakon izlaska iz aviona pojavio u duksu sa kapuljačom, a to baš i nije prikladna garderoba za beogradske temperature ovih dana!

16:55

Dolasci u Partizan!

Sa druge strane, Partizan je bio aktivan na tržištu, pa su u klub stigla četvorica novih košarkaša! Željko Obradović će u narednoj sezoni moći da računa na Pi-Džej Doužera i Ognjena Jaramaza koji igraju na bekovskim pozicijama, krilo Mateuša Ponitku i centra Frenka Kaminskog.

Ognjen Jaramaz se vraća u klub posle epizode u Bajernu iz Minhena, a P Džej Doužer prvi put u karijeri stiže u evropsku košarku nakon što je promenio nekoliko NBA timova. Mateuš Ponitka je bio hit Evropskog prvenstva na kojem je predvodio Poljsku, ali se zato u haotičnom Panatinaikosu nije sjajno snašao. Frenk Kaminski, američki krilni centar i centar srpskgo porekla, takođe će prvi put igrati van SAD.

16:45

Odlasci iz Partizana!

Crno-beli su tokom leta doživeli nekoliko promena u rosteru, a rastanci su teško pali navijačima. Klub su napustili - nakon što su odigrali impresivnu sezonu - plejmejkeri Jam Madar i Dante Egzum, krilo Janis Papapetru i centar Matijas Lesor.

Izraelski košarkaš Jam Madar potpisao je ugovor sa Fenerbahčeom i postao prvi igrač iz svoje zemlje u turskoj košarci. Dante Egzum se vratio u NBA i igraće za Dalas Maverikse sa Lukom Dončićem, dok će Papapetru i Lesor biti saigrači u Panatinaikosu.

16:35

Kada?

Pretpostavlja se da će Željko Obradović oko 17:00 časova započeti davanje izjave medijima.

16:25

Dobar dan!

Košarkaši Partizana počinju pripreme za novu sezonu - mlađe snage i domaći košarkaši već su počeli sa treninzima, sada su se priključili i stranci, a trener Željko Obradović će se obratiti javnosti na početku nove košarkaške sezone. Ostanite uz MONDO i pratite obraćanje najtrofejnijeg evropskog trenera!