Posle sahrane Dejana Milojevića oglasio se Miodrag Miško Ražnatović. Dugogodišnji menadžer srpskog košarkaša i trenera, kao i čovek koji mu je u Megi dao trenersku šansu sada se zahvalio Stivu Keru i organizaciji Golden Stejt Voriorsa na dolasku u Beograd. 

Zajedno sa Stivom Kerom u Beogradu su bili i najbolji Milojevićev prijatelj iz Golden Stejta Kris Demarko, kao i Zaza Pačulija, Ron Adamas, Majk Danlivi... A Ražnatović im se svima emotivno zahvalio.  

"Jedan od najtrofejnijih NBA trenera Stiv Ker, kao i mnogobrojni članovi Golden Stejt Voriors organizacije, su prevalil ogroman put, kako bi danas u Beogradu odali poslednju poštu prijatelju i kolegi, našem Dejanu Milojeviću! Zadržaće se u Beogradu svega dvadesetak sati, i propustiće važan meč u Solt Lejk Sitiju, upravo u gradu, u kome je Dejan preminuo. Gest, koji izaziva veliko poštovanje i gest, koji niko od nas kojima je Dejan bio drag u srcu neće nikada zaboraviti! Ništa ne može da promeni tragediju koja se desila, ali će se Dekijeva američka i evropska košarkaska porodica potruditi da mu slava bude i ostane večna", napisao je Miodrag Ražnatović. Pogledajte Stiva Kera i Miodraga Ražnatovića zajedno na Milojevićevoj sahrani: 

MONDO/Stefan Stojanović Misko Raznatovic i Stiv Ker

Golden Stejt naredni meč u NBA igra protiv Jute na gostovanju od 3 časa posle ponoći, a ekipu će sa klupe voditi Keni Etkinson, jedan od malobrojnih asistenata i ljudi iz stručnog štaba koji su ostali u Americi. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Sahrana Dejana Milojevića MONDO