Nikola Jokić je digao publiku u Denveru na noge, ali ovoga puta ne na košarci! Na teren će 23. februara kada igra svoj sledeći meč, a sada je malu pauzu koju je imao iskoristio da ode da pogleda najpupularniji i najtrofejniji tim iz Denvera - Kolorado Avalanš. 

"Lavine" su tri puta osvajale Stenli kup, trofej za najbolji tim u NHL-u, a kada su kamere uočile Nikolu Jokića na tribinama nastao je pravi delirijum. Publika je odmah počela da mu skandira ime, a kasnije su počeli i da skandiraju "MVP". 

"Dobija ovacije ovde, svi ga pozdravljaju jer ovde u Denveru mnogo vole Jokića. Oni skandiraju "MVP" i mislim da misle na Jokića", rekli su u prenosu meča, a pogledajte kako je to izgledalo: 

Videli smo da je Nikola Jokić imao kapu Kolorado Avalanša, ali i to da je sa ćerkicom Ognjenom došao na meč! Bio je odlično raspoložen stalno se smešio, a Ognjena je, čini se, još više uživala u meču i u tatinom društvu. Što se tiče meča uspeo je Kolorado da dobije Toronto Kanukse 3:1. Kolorado Avalanš ima tri titule u NHL-u, prvu u sezoni 1995/96, drugu 2000/01, a poslednju 2022. godine. U istoriji su za ovaj klub igrale veličine poput Džoa Šakića, Milana Hejduka, Petera Forsberga, Patrika Roja, Adama Futa...

Jokić se na ovoj utakmici pojavio nakon Ol Star pauze i meča koji je odigrao. Videli smo tu da je pravio šou zajedno sa Lukom Dončićem, a takmičarskoj košarci se vraća u meču sa Vašington Vizardsima.  

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Nikola Jokić instagram/megaband_official