Majk Džejms postao je novi rekorder Evrolige, prestigao je Vasilisa Spanulisa na večnoj listi strelaca. Na meču protiv Crvene zvezde uspeo je da uđe u istoriju i kada je došao do te brojke meč je prekinut. Svi su stali, odali mu počast i čestitali mu na velikom uspehu.

Po završetku meča i ostvarene pobede domaćeg tima Saša Obradović stao je pred kamere. Pitanje je bilo kako je biti trener Monaka u tom trenutku. "Dobro je biti trener Majka Džejmsa. Ponosan sam. Nema mnogo da se priča o meču. Moramo da cenimo ovaj momenat, da proslavimo našeg heroja i ovaj trenutak. Sa ovim rekordom i svim što se dogodilo, nadam se da možemo daleko", rekao je Obradović.

Priznao je da je fokus tima bio na tome i u danima pre meča i da se sve to videlo. "Svi su hteli da se ovaj momenat dogodi, mnogo ljudi je došlo, nismo imali mira zbog svega, igrao je dobro, ali zna i on da može još bolje", dodao je Obradović.

Džejms pred kamerama nije hteo da otkrije kako će proslaviti veliki uspeh, pošto su tu došli njegovi roditelji, rođaci, prijatelji, ali ga je nedugo zatimo odao Eli Okobo. "Proslavićemo sigurno, biće tu jedna, dve, tri ili četiri čaše vina", sa osmehom je odgovorio Okobo.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

Majk Džejms u Areni Kurir sport