Doskorašnji trener fudbalera Partizana Igor Duljaj pojavio se u Beogradskoj areni, kako bi košarkašima pružio podršku u polufinalnom meču ABA lige protiv Budućnosti. Samo dan nakon što je u Humskoj dobio otkaz, nekadašnji zadnji vezni crno-belih stigao je da navija za drugu sekciju Partizana. A tamo je dočekan aplauzima!

Kada se u hali pojavio Igor Duljaja, svi ljudi na tribinama dočekali su ga ovacijama! Skandiranje doskorašnjem treneru, a svojevremeno i prvotimcu Partizana koji je još kao dečak obukao crno-beli dres, Duljaj je ispratio otpozdravljanjem. sigurno je da i njemu mnogo znači ovakva podrška navijača koji su popunili Arenu za veoma važan košarkaški meč.

Ovacije za Igora Duljaja MONDO

Duljaj je predvodio Partizan od marta 2023. do aprila 2024. godine, a na klupi crno-belih sedeo je na 53 utakmice. Ostvario je učinak od 32 pobede, sedam remija i 14 poraza, a pre samostalnog rada u prvom timu bio je pomoćnik Aleksandra Stanojevića i šef stručnog štaba filijale, Teleoptika.

Trenersku karijeru Igor Duljaj je započeo kao pomoćnik u Šahtjoru iz Donjecka. Taj ukrajinski tim obeležio je i njegovu igračku karijeru, pošto se iz Partizana preselio na istok Ukrajine, a pre odlaska u penziju igrao je još samo za Sevastopolj.

Partizan - Budućnost MONDO

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: