Nakon serije loših rezultata u finišu sezone, fudbalski klub Partizan odlučio je da otpusti Igora Duljaja i na njegovo mesto postavi Alberta Nađa, doskorašnjeg pomoćnika. Nismo dugo čekali na prvo pojavljivanje u javnosti Igora Duljaja, pošto se doskorašnji trener crno-belih fudbalera našao na polufinalnom meču ABA lige, kako bi Željku Obradoviću i igračima pružio podršku protiv Budućnosti.

Tom prilikom Duljaj je kratko razgovarao sa medijima i napomenuo da ga Partizan nije potrošio, ali i da članovi Upravnog odbora nisu samostalno doneli odluku o promeni na klupi tima iz Humske!

"Došao sam da dam podršku košarkašima, dobio sam poziv. Ujedno i moja deca uvek dolaze da gledaju košarku, pa sam došao da malo iskoristim slobodno vreme", rekao je na početku Igor Duljaj i dodao kako se oseća: "Potrebno je neko vreme da prođe, dok se malo ne stišaju neke stvari, ali uglavnom savest mi je čista, znam da sam radio koliko sam mogao, dao sam svoj maksimum, a vreme će pokazati da li sam dobro radio ili ne." Pogledajte Duljaja u Areni:

MN Press Bivši trener fudbalskgo kluba na Partizan - Budućnost u polufinalu ABA lige.

Doskorašnji trener crno-belih detaljnije je pričao o otkazu. "Mene klub ne može da istroši, jer se ja ne osećam tako. Nisam podneo ostavku, želeo sam i dalje da ostanem da radim jer sam verovao i verujem da imam sasvim dovoljno snage da izguram celu priču do kraja. Neko je smatrao drugačije, Bože moj", rekao je Igor.

Po rečima nekadašnjeg fudbalera, neko je sugerisao članovima Upravnog odbora, među kojima ima i njegovih prijatelja, kako treba da se izjasne na sednici. "Šta se izdevašalo, izdešavalo se. Upravni odbor je samo doneo odluku, a neko je rekao da to tako mora da bude. Ja imam i prijatelje među članovima UO, tako da nemam šta da se ljutim na njih", ispričao je Igor Duljaj.

MN Press Partizan - Budućnost

(Kurir/MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: