Tokom ove sezone bilo je mnogo glasina o tome da Los Anđeleks Lejkersi i još neki timovi koji žele da podmlade tim i jda jrue titulu žele Trea Janga. Prvi igrač Atlante je navodno nezadovoljan u Hoksima koji ne uspevaju da oko njega izgrade tim koji bi bio konkurentan za titulu, a sada je povukao prvi potez ka tome da napusti ekipu.

Jang je promenio agenta i sada će ga sponzorisati agencija "CAA Stars" koja brine o karijerama Devina Bukera, Džejlena Bransona, Pola Džordža, Tajrisa Haliburtona, Donovana Mičela, Krisa Pola, Karla-Entonija Taunsa i Zajona Vilijamsona. Ukoliko se to desi Atlanta će verovatno sve ključeve igre u napadu dati Bogdanu Bogdanoviću

Tre Jang ima ugovor do 2027. godine, Bogdan je potpisao saradnju do 2026. sa timskom opcijom da ga produćže na još godinu dana, a ukoliko ga se odreknu iz Atlante bi pre tražili mlade igrače i pikove nego neku zvezdu. Ove sezone kada je Jang bio povređen Bogdan je vodio tim, a prosečno je beležio 16,9 poena, 3,1 asistenciju i 3,3 skoka.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Bogdan Bogdanović izlazak MONDO/Nemanja Stanojčić