Najbolji košarkaš na planeti pokazao je Minesoti da se šampionski Denver nije predao! Nikola Jokić je senzacionalnom partijom svoju ekipu odveo do pobede na gostujućem terenu, a zatim je zablistao i na konferenciji. Kada je čuo pitanje na srpskom razvukao je širok osmeh, a zatim se zahvalio!

Tom prilikom Nikola Jokić prokomentarisao je detalj sa kule u Beogradu na vodi, gde je na led ekranima uz njegovu fotografiju bila i čestitka za treću MVP titulu. "Video sam, video sam. Stvarno, hvala puno! Nisam očekivao. Znači, kako da ne. Ceo Beograd je video, verovatno. Zahvaljujem se, ko god je zaslužan", rekao je Nikola Jokić i brzo se okrenuo komentarisanju utakmice. Pogledajte snimak nastao u Beogradu, u čast Nikole Jokića.

"Što se tiče utakmice, mnogo bolja energija, mnogo bolja agresivnost, bili smo brži i pametniji u većini utakmice, nismo imali toliko izgubljenih lopti iz kojih bi oni mogli lako da daju poene. Pogađali smo šuteve, kreirali smo otvorene šuteve, skakali smo dobro u odbrani. Kolektivno jedna sjajna utakmica za nas. Nadamo se da će i u nedelju biti isto tako", dodao je srpski košarkaš.

Podsećamo, Nikola Jokić i Denver će u noći između nedelje i ponedeljka imati priliku da na Minesotinom terenu izjednače na 2:2 u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije. Srpski košarkaš i tada će biti glavni adut svog tima, a svi navijači Denvera se nadaju da će još jednom prikazati partiju koja će rivale ubediti da je najbolji košarkaš na svetu u ovom trenutku. Ukoliko im to nije jasno nakon tri MVP priznanja u poslednje četiri sezone!

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

Nikola Jokić nacrtao pobedu Denvera preko Mareja Arena Sport