Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet i Partizana u ponedeljak otvaraju finalnu seriju plej ofa ABA lige, a klub sa Malog Kalemegdana oglasio se u nedelju saopštenjem sa navedenim detaljima i instrukcijama navijačima kako da uđu u "Pionir".

Prva utakmica na programu je u ponedeljak od 20:30, finale će početi u hali "Aleksandar Nikolić", a veliko finale igra se na tri pobede. Crveno-beli su domaćini u prve dve utakmice, posle kojih će se se serija preseliti u Štark arenu, pred navijače Partizana. "KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je tim povodom u subotu održan bezbednosni sastanak sa predstavnicima MUP RS i svim službama koje su uključene u organizaciju ove utakmice, uključujući i predstavnika KK Partizan koji je takođe bio prisutan na sastanku".

"KK Crvena zvezda će zajedničkim snagama sa svim službama bezbednosti učiniti sve da utakmica protekne u najboljem redu!Klub još jednom poziva sve svoje navijače da u ponedeljak ispune dvoranu do poslednjeg mesta, pomognu ekipi da u sportskom ambijentu uz fer, korektno i sportsko navijanje, dođe do važne pobede na startu finalne serije! KK Crvena zvezda još jednom podseća DA NA UTAKMICU ULAZE SAMO VLASNICI SEZONSKIH KARATA! U dvoranu će moći da uđu samo oni koji donesu sezonsku kartu fizički – ulazak sa sezonskim kartama koje su slikane na mobilnim telefonima (QR code) i odštampane sezonske na papiru neće se važiti!"

"Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka meča, a KK Crvena zvezda apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute ranije, zbog vrlo detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima. Nemojte nositi upaljače, rančeve, bilo kakve torbice, kovani novac. Takođe, na ulazima će se oduzimati i flašice sa pićima! KK Crvena zvezda Meridianbet još jednom apeluje na sve naše Zvezdaše koji će se u ponedeljak naći u hali Aleksandar Nikolić da ne nasedaju na bilo kakve provokacije, ne bacaju ništa na teren, ne vređaju nikoga i ambijentom za koji ne sumnjamo da će biti 'vetar u leđa' pomognu našem timu da dođe do vrlo važne pobede!", saopštila je Zvezda.

Crvena zvezda objavila je i raspored ulaza:

kkcrvenazvezda.rs KK Crvena zvezda raspored sedenja

(MONDO - M.Š)