I Novak Đoković bio je u Beogradskoj areni i uživo je gledao pobedu Crvene zvezde protiv Partizana u trećoj i poslednjoj utakmici finala ABA lige. U društvu supruge Jelene, on je izbliza pratio kako su crveno-beli trijumfom 3-0 u seriji vratili titulu regionalnog šampiona na Mali Kalemegdan i izvesno obezbedili sebi mesto u Evroligi i sledeće sezone.

U dramatičnoj utakmici, odlučenoj u poslednjim trenucima, Zvezda je još jednom pobedila Partizan, šesti put u nizu u svim takmičenjima i tako ostvarila cilj i uspešno završila jadransku 2023/24 sa titulom u rukama. Branko Lazić podigao je Zvezdin sedmi šampionski pehar ABA lige u poslednjih 10 godina, a pre toga je dobio čestitke poznatog glumca Bogdana Diklića, velikog prijatelja Željka Obradovića.

Pogledajte snimak Novaka Đokovića u Beogradskoj areni:

Novak Djokovic u Areni MONDO

Posle utakmice i Zvezdinog povratka na "jadranski" vrh, Željko Obradović održao je burnu konferenciju za novinare, kritikovao ABA ligu, podsetio na to ko je bio bolji u Evroligi i nazvao takmičenja sa srpskim sudijama "više nego cirkusom". Pročitajte poruke Željka Obradovića sa konferencije posle finala.  

(MONDO - M.Š/N.S)

BONUS VIDEO:

Zvezda slavi titulu MONDO