Kapiten Partizana Kevin Panter odlučio je prošlog leta da ostane u klubu uprkos ponudama drugih klubova Evrolige, pre svih interesovala se Barselona, a iako ima ugovor na još godinu dana - mnogi se pitaju da li će ostati pošto nešto slabije sezone. Za sada se nisu pojavljivalje informacije o interesovanju klubova iz Evrolige, ali je Panter na svom Instagramu podelio zanimljivu objavu koja naslućuje njegove ambicije.

Panter je citirao novinara uglednog časopisa "Ringer" koji je napisao: "Kada pričamo o igračima iz Evrolige, baš bih voleo da vidim Kevina Partizana da dobije priliku negde u NBA ligi". Očigledno, ova poruka se dopala kapitenu Partizana koji nikada nije krio da mu je san da zaigra u NBA ligi.

Više puta je isticao da je njemu, kao i svakom mladom košarkašu iz Amerike, pre svega san da se oproba u NBA ligi, ali ne pođe to svima za rukom. Panter je tako nakon studiranja na Stejt Feru i Tenesiju, bio neizabran na draftu 2016. godine, pa je zaobilaznim putem uopšte stigao do Evrolige. Bio je član Lavrija, Antverpena, Rose, AEK-a, Virtusa, pa Olimpijakosa, Crvene zvezde, Olimpije iz Milana i Partizana čiji je član od 2021. godine.

BONUS VIDEO:

MONDO Kevin Panter pred novu sezonu KK Partizan u Evroligi

(MONDO - M.V.)