Slušaj vest

Lebron Džejms igraće sa svojim sinom u NBA ligi. Lejkersi su doveli Bronija Džejmsa kao 55. pika na draftu i to znači da će prvi put u istoriji otac i sin igrati zajedno u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Ta vest izazvala je veliku buru u svetu sporta, neki ga prozivaju, neki mu se dive.

Tako je i legendarna američka teniserka Serena Vilijams stigla da malo "pecne" sunarodnika zbog toga. "Lebron želi da osvoji titulu sa sinom u timu. Ja sam to uspela dok mi je ćerka bila u stomaku. Mislim da svi znamo koja stvar je impresivnija", rekla je Serena tokom svog govora na nagradi "ESPY".

Na bini je bila i njena sestra Venus. Interesantno je da je ta titula bila na Australijan openu 2017. godine i da je Serena pobedila upravo svoju rođenu sestru u borbi za titulu. "To nije bilo fer, bilo je dva na jedan", našalila se Venus.

Alex Bierens de Haan / Getty images / Profimedia, YouTube/ESPN Broni Džejms i Lebron Džejms

Njega i sina je žestoko isprozivao i nekadašnji NBA košarkaš Stiven Hanter. "I sve ovo je nečuvena zloupotreba moći Lebrona Džejmsa i (njegovog agenta) Riča Pola. Ovo je šamar u lice svim klincima koji deru dup*e da bi došli u ligu. Ovo je podmuklo holivudsko sran*e koje mnogo ljudi okreće protiv Lebrona", poručio je Hanter.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

Arena Sport Lebron Džejms ispalio Nikolu Jokića