Slušaj vest

Reprezentacija Srbije odigrala je u Abu Dabiju napet i nervozan meč protiv Australije, u kojem je nekoliko puta situacija išla do ivice tuče. Pred meč se ipak dogodila i zanimljiva situacija, koja je nasmejala našeg najboljeg igrača, Nikolu Jokića.

Kada je posle zagrevanja došao do klupe, MVP NBA lige shvatio je da su svi dresovi tu, osim njegovog. Gledao je po stolicama, levo i desno, i nigde nije video svoju "petnaesticu". Potom je pozvao ekonoma reprezentacije, Jovicu Aničića. Shvativši da se samo Jokićev dres zagubio, on je odmah otrčao u svlačionicu dvorane u Abu Dabiju i brzo doneo dres koji je nedostajao. Dobacio je Nikoli, koji se nasmejao zbog te situacije kakva se ne događa često. Pogledajte:

TikTok/inabudhabi Nikola Jokić izgubio dres Srbije

Reprezentacija Srbije doživela je poraz zbog pada u završnici meča, a selektor Svetislav Pešić video je nervozu svog tima i potpuno je razume. Pogledajte fotografije sa prve utakmice našeg tima u Abu Dabiju, gde će u sredu, takođe od 18 časova, igrati protiv Sjedinjenih Država:

Giuseppe CACACE / AFP / Profimedia Srbija Australija

Nakon ove turneje, Srbija će se vratiti u Beograd i u Beogradskoj areni odigraće još dve, poslednje pripremne utakmice za Olimpijske igre i meč protiv Sjedinjenih Država u 1. kolu u Lilu, 28. jula. U nedelju će u Beogradskoj areni gostovati Japan, a dan kasnije Grčka sa Janisom Adetokumpom

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO:

MONDO/Nemanja Stanojćić Nikola Jokić i Neša Ilić