Slušaj vest

Krilni košarkaš Srbije, Dejan Davidovac, spreman je za Olimpijske igre! Posetioci Beogradske arene videli su ga na zagrevanju za meč protiv Grčke, u "generalnoj probi" pred odlazak na Olimpijske igre u Lil u sredu ujutru.

Davidovac je propustio meč protiv Japana u nedelju, kao i prethodne duele protiv Australije i Sjedinjenih Država u Abu Dabiju, pa je postojala strepnja oko toga da li će biti spreman za najveće takmičenje na svetu.

Ipak, u ponedeljak uveče je u opremi za utakmicu istrčao na teren u punoj Beogradskoj areni i to je obradovalo sve navijače Srbije i ljubitelje košarke. Selektor Svetislav Pešić definitivno će imati na raspolaganju sve igrače na koje je računao za Lil i Pariz, što je najavljeno i tokom vikenda, kada se Nikola Jović pridružio ekipi posle oporavka od povrede kolena.

Pešić će možda nakon meča, a svakako do puta u sredu ujutru, saopštiti ekipi i javnosti na koje igrače Srbije neće računati na Olimpijskim igrama. Reprezentacija Srbije igraće prvi meč u Lilu u nedelju, protiv Sjedinjenih Država od 17.15 časova. Pogledajte kako je Davidovac trenirao pred Grčku:

MONDO/Nemanja Stanojčić Dejan Davidovac