Slušaj vest

Iz Amerike su došle vesti da je uhapšen brat Nikole Jokića! Strahinja Jokić je priveden zbog incidenta na meču Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa u "Bol Areni" u Denveru u plejofu NBA lige. U meču odigranom 22. aprila Denver je pobedio 101:99, uspeli su Nagetsi da se vrate iz 20 poena minusa, a Nikola Jokić je sa 27 poena, 20 skokova i 10 asistencija briljirao. Ipak sve to je palo u vodu zbog incidenta koji je obeležio meč. 

Strahinja i Nemanja Jokić su napravili haos na tribinama kada su se sukobili sa jednim navijačem, a na društvenim mrežama i na internetu je postao viralan snimak na kome se vidi kako Strahinja Jokić pesnicom udara navijača koji nakon toga pada. Prvo je došlo do verbalne svađe, a zatim smo videli i fizičke nasrtaje. 

VIdelo se na kraktom klipu koji je izaao u javnost da je supruga Nikole Jokića Natalija odmah pritrčala tu da smiri situaciju, a bila je sa ćerkicom Ognjenom u rukama. Poglejdate kako je izgledao incident zbog koga je sada uhapšen Strahinja Jokić: 

Nakon udarca koji je pretrpeo navijač koji je bio u sukobu sa braćom Jokić je ustao, a onda je otišao sa svog mesta u hali. Nakon toga smo videli da su Strahinja i Nemanja Jokić prebačeni na drugo mesto u areni daleko od drugih navijača. Nakon toga se pojavila nova slika na kojoj je jedan navijač slikao braću Nikole Jokića sa leđa i napisao: "Jokićeva braća odlaze besna kao risevi... Pokušao je i da me odgurne!"

Prvobitno navijač koga je Strahinja Jokić udario nije želeo da podiže tužbe, ali se u maju predomislio i sada je zbog toga Strahinja Jokić morao u policiju, a opet će morati da daje izjave krajem avgusta, tj. 21. avgusta. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

MONDO/Nemanja Stanojčić Nikola Jokić MVP skandiranje