Slušaj vest

Najbolji igrač Portorika Hoze Alvarado povredio se na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu. Na 3,5 sekundi do poluvremena, Alvarado je morao da izađe iz igre zbog ozbiljne povrede članka nakon što je do tog trenutka ubacio čak 19 poena za svoju reprezentaciju!

Alvarado je uz pomoć članova stručnog štaba morao da ode u svlačionicu gde mu je ukazana pomoć, ali situacija ne deluje ni malo naivno. Do povrede je došlo nakon čudnog kontakta sa Ortizom, samo se uhvatio za članak, a najgora situacija za njega bila bi da je stradala Ahilova tetiva. U ovom trenutku nije poznato da li će Alvarado moći opet na teren, kao ni da li će biti spreman za meč sa Srbijom 31. jula.

Podsetimo, upravo je Svetislav Pešić u izjavama pred početak turnira apostrofirao Alvarada kao najopasnijeg igrača Portorika, pošto već godinama igra za Nju Orleans Pelikanse u NBA ligi.

Eurosport/Printscreen Povređen Alvarado

Portoriko je na pauzu inače otišao s prednošću 54:48, ali bez najboljeg igrača igra im se raspala, pa je Južni Sudan napravio seriju 21:7. Možda ih je motivisalo i to što je organizator napravio ogroman propust i na njihovom debiju na Olimpijskim igra pustio pogrešnu himnu.


BONUS VIDEO:

MONDO/Nemanja Stanojčić Pešić i Spanulis se raspravljaju sa sudijom

(MONDO - M.V:)