Slušaj vest

Reprezentativci Srbije veoma su teško podneli poraz od Sjedinjenih Država u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu. Bili su bolji 37 minuta, u završnici su ostali bez daha, a veoma ih je naljutilo i ono o čemu nisu hteli da govore - odluke arbitara.

"Znam na šta aludirate, ali nećemo mi o tome da pričamo", rekao je Bogdan Bogdanović u izjavi za Radio-televiziju Srbije o suđenju, bez želje da javno priča o tome da su, na primer, on i Nikola Jokić izveli samo pet slobodnih bacanja - zajedno!

Ipak, na društvenim mrežama pojavio se snimak koji pokazuje kako su Srbi ispratili sa parketa arbitreAdemira Zurapovića iz Bosne i Hercegovina, Hulija Anaju iz Paname i Martinša Kozlovskisa iz Letonije. Pogledajte!

Reprezentacija Srbije bila je u punoj kontroli utakmice sve do završnice, kada su Kevin Durent i Stef Kari napravili preokret, posle kojeg je Lebron Džejms preuzeo loptu i umalo ostvario tripl-dabl. Amerikanci su bili pribijeni uz zid, ali su se nekako izvukli i to je veoma teško palo Bogdanu Bogdanoviću, čije su suze zabolelele celu Srbiju

Pogledajte svađu Bogdana Bogdanovića i Lebrona Džejmsa:

RTS Bogdan Bogdanović pokazao zube Lebronu Džejmsu