Slušaj vest

Novak Đoković se povukao sa turnira u Sinsinatiju. Srpski teniser je posle osvajanja olimpijskog zlata u Parizu odlučio da napravi pauzu i da ne igra ni na jednom turniru pred US open. Jedno od pitanja je da li je ovo odlučio zbog Srbije?

Plan je da se organizuje doček na Balkonu za srpske sportiste 13. avgusta i da je Novak odlučio da otputuje "preko okeana" jasno je da ne bi mogao da bude sa sunarodnicima i da proslavi uspeh. Tako da je vrlo moguće da je Nole doneo ovakvu odluku da bi se još jednom pojavio na čuvenom Balkonu i proslavio kako svoj, tako i uspeh drugih srpskih sportista.

Srbija za sada ima dve medalje, zlatne, jednu Đokovićevu i jednu koju su osvojili Damir Mikec i Zorana Arunović. Vaterpolisti igraju u polufinalu protiv Amerike, košarkaši će se boriti za bronzu sa Francuzima, tu su i individualni sportovi, pa ćemo videti kakav će biti konačan zbir odličja.

Kurir/Dado Đilas Novak, medalja

Što se Sinsinatija tiče Novaka će zameniti Francuz Đovani Mpeši Perikar. "Naravno da razumemo Novakovu odluku posle osvajanja olimpijskog zlata. Osvojio je titulu prošle godine i to svi pamtimo. Jedva čekamo da ga vidimo uskoro na terenu", poručio je Bob Morgan, direktor turnira.

BONUS VIDEO:

Instagram/Janko Tipsarevic Novak Đoković i Janko Tipsarević pevaju