Slušaj vest

Bogdan Bogdanović nije mogao da kontroliše emocije posle poraza Srbije od Amerike u dramatičnoj završnici (95:91) u polufinalu Olimpijskih igara. Prebacio je dres preko glave i bilo mu je potrebno malo vremena da dođe sebi. Tokom meča bilo je prozivki sa rivalima, verbalni sukob sa Lebronom Džejmsom, ali i jedan detalj koji su mnogi primetili.

Kada je kapiten "orlova" postigao jednu od svojih trojki proslavio je to na isti način na koji je to činio Karmelo Entoni. Stavio je ruku na glavu u stilu čuvenog Mela. Interesantno je da je on bio tu pored terena, u publici i da je gledao spektakularan meč srpskih i američkih košarkaša.

Posle utakmice se oglasio Bogdan i postavio fotografiju na kojoj se nalazi i Melova poruka sa meča na kojoj je napisao "Respec7" u pitanju je reč "poštovanje" na kojoj je poslednje slovo zamenjeno brojem sedam koji inače nosi Bogdan na dresu. Jasno je da postoji međusobno poštovanje između njih. Za razliku od poteza nekih drugih igrača poput bruke Džoela Embida i svađe Kevina Durenta...

Pogledajte i detalje sa meča:

Kurir/Dado Đilas Suze košarkaš

BONUS VIDEO:

RTS Bogdan Bogdanović teši Ognjena Dobrića