Slušaj vest

Košarkaška reprezentacija Srbije bori se za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, a meč za odličje protiv Nemaca obiluje sjajnim potezima naših najboljih igrača. Jedan od njih izveo je Filip Petrušev, a Vanja Marinković burno je proslavio blokadu svog saigrača iz reprezentacije.

Vanja je prvo slavio sam, a zatim je u proslavu Filipove blokade uključio i Dejana Davidovca, koji je "ni kriv ni dužan" postao saučesnik novog košarkaša Partizana. Pogledajte akciju koja je izazvala oduševljenje Vanje Marinkovića:

RTS1 Vanja Marinković slavi blokadu Filipa Petruševa

Vanja Marinković se proslavom istakao i nakon trojke Alekse Avramovića, koji je preko Denisa Šredera pogodio za tri poena i ubedljivu prednost srpskog tima. Pogledajte tu ceremoniju:

Srbija je tokom većeg dela meča u velikoj prednosti protiv Nemaca, pa tim Svetislava Pešić ima priliku da donese petu medalju srpskoj reprezentaciji na Olimpijskim igrama u Parizu. Odličja su već osvojili Zorana Arunović i Damir Mikec u miks dublu, Novak Đoković u singlu, vaterpolisti koji igraju finale i Aleksandra Perišić koja je stigla do srebra porazom u finalu tekvondoa.

BONUS VIDEO:

RTS1 Srpski košarkaši se krste posle himne