Slušaj vest

Srpski olimpijci imali su prethodne večeri spektakularan doček na balkonu Skupštine grada, a pre toga organizovan je i prijem kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Pojavili su se gotovo svi sportisti i treneri koji su predstavljali Srbiju na Olimpijskim igrama u parizu, a protokol je bio takav da su se pre zvaničnog obraćanja predsednika rukovali sa njim.

Tako je pažnju ponovo privukao srpski košarkaš Aleksa Avramović koji je poznat po vedrom duhu i neposrednom ponašanju, tako da je i imao svoj šou i na svečanom prijemu. Delovalo je kao da se "zagreva" kao da će da izađe na teren, ali je morao da sačeka prvo da Jokić kratko popriča sa predsednikom Vučićem. Potom je "poleteo" ka njemu i zagrlio ga, zbog čega je izmamio osmeh na licu Aleksandra Vučića.

Na to se nasmejao čak i Nikola Jokić koji je u tom trenutku već odlazio kod ostalih sportista, ali je morao da pogleda još jednu hit reakciju Alekse Avramovića koji redovno uspeva da nasmeje naciju. Pogledajte njihov susret:

RTS Aleksa Avramović i Aleksandar Vučić pozdrav

Interesantno je da je Aleksa Avramović imao svoj šou i na samoj dodeli medalja na koju su srpski košarkaši došli posle burne proslave u jednom restoranu. Tada je sa Pauom Gasolom, Tjerijem Anrijem, Karmelom Entonije i šeikom Suadom Ali al Tanijem takođe razgovarao kao da su "drugari sto godina".

Pogledajte i fotografije sa dočeka olimpijaca u Beogradu:

MONDO/Uroš Arsić Doček košarkaša na balkonu

BONUS VIDEO:

Kurir Aleksa i Nole u transu uz Milicine hitove

(Kurir/MONDO/M.V.)