Slušaj vest

Nikola Jokić je najbolji igrač posle Majkla Džordana! Ovu rečenicu napisao je Dimitris Janakopulos na svom Instagram nalogu i tako je podigao buru na društvenim mrežama. Predsednik Panatinaikosa poznat je kao neko ko uvek kaže ono što misli, bez dlake na jeziku, pa ga tako ne dotiču mnogo reakcije drugih ljudi.

Isto je i u ovom slučaju gde je prvi čovek prvaka Evrope rekao javno ono što misli. Izazvalo je to lavinu komentara. Izbila je svađa između onih koji se slažu sa njegovom izjavom i onih koji smatraju da je preterao i da Srbin mora da osvoji NBA ligu još nekoliko puta da bi mogao da se nađe u tom razgovoru.

"Eto, on je Grk i smatra da je Jokić ispred Janisa Adetokumba, to govori ko je od njih stvarno bolji". "Možda samo ako se gleda Evropa". "Bolji je od Lebrona, Durenta i drugih". "Jokić ima potencijal da bude među 10 najboljih u istoriji, sad je među top20 sigurno. Mora da uzme još neki prsten". "Smirite se, prestanite sa ovakvim poređenjima, Džordan je na vrhu, Nikola još nije ni u top5", "Tako je, pravoslavni brate", "Vidi se da Janakopulos poznaje košarku, bravo". Bili su to samo neki od komentara na njegovu objavu.

Instagram/manndarinna, Eurohoops/Twitter Nikola Jokić skinuo majicu go i zlatni lanac

Šta vi kažete, da li je preterao ili je Jokić zaista u samom vrhu kada su u pitanju najbolji u istoriji?

BONUS VIDEO:

MONDO/Nemanja Stanojčić Nikola Jokić MVp