Svi događaji
Od najnovijeg
21:29

Kraj

Crno-bela simfonija je završena, navijači su još tu i pevaju za kraj.

21:26

Zajedničko fotografisanje

U toku je zajedničko fotografisanje novog tima, stručnog štaba...

MN Press Partizan Simfonija

21:24

Obratio se kapiten

Pred mikrofon je potom sta kapiten Paritzana Vanja Marinković

"Dobro veče Partizanovci. Pre svega želim da vam se zahvalim od srca što ste sa nama i što ste došli u ovolikom broju. Ponosan sam što sma ponovo ovde. I naravno da mi je posebna čast što ću da budem kapiten ponovo, kapiten najvećeg kluba na svetu. Kluba gde sam stasao i gde sam se rodio kao igrač. Hvala. Verujem u sve svoje saigrače iako smo se upoznali tek pre 20 minuta. Verujem u njih, stručni štab, upravu, a najvažnije verujem u sve vas. Ne bih više dužio, igra je ono kako mi pričamo, ne ovo ovde .Igrati za Partizan je najlepša stvar na svetu, to znači biti sa najboljim navijačima na svetu. Živeo Partizan.

21:20

"Hoćemo trogodišnju licencu Evrolige"

Željko Obradović stao je pred mikrofon i otkrio da Partizan želi trogodišnju licencu Evrolige.

"Mi smo se odlučili da napravimo novi tim, kao što vidite 16 momaka, fali Karlik. Ova ekipa ima prosek 25 godina, bićemo jedan od najmlađih timova u Evroligi. Želim da se zahvalim predsedniku Mijailoviću i svim članovima UO što su uradili sve da Partizan ponovo bude konkurentan u Evroligi. To je naše primarno takmičenje, probaćemo sledeće godine da uzmemo licencu na tri godine. I to je glavni cilj koji imamo ispred nas. Privilegija je biti u Partizanu u bilo kom smislu, vi znate zbog čega. To nam daje energiju, moral i želju još veću. I uradićemo sve da bude ovakvih večeri još više. Znam koliko ćete da podržite ove momke. Imao sam prvi sastanak sa njima i rekao sam da sam siguran da znaju šta je Partizan i da će tek večeras da osete delić atmosfere i presrećan sam što ste im ovo priredili.

MN Press Partizan

21:13

Ovacije za Željka

Nove ovacije za Željka Obradovića.

21:09

Igrači predstavljeni

Ovo su igrači koji su predstavljeni i zvanično: Vanja Marinković, Ife Lunberg, Frenk Nilikina, Brendon Dejvis, Duan Vašington, Balša Koprivica, Mario Nakić, MItar Bošnjaković, Aleksej Pokuševski, Sterling Braun, Ajzak Bonga, Arijan Lakić, Ajzea Majk, Aleksa Dimitrijević, Tajrik Džouns.

undefined
Marko Metlas/© MN press, all rights reserved 

21:07

Predstavljanje igrača, Vanja kapiten

U toku je predstavljanje igrača, potvrđeno je da je Vanja Marinković novi/stari kapiten kluba. Uz to je objavljeno i da Karlik Džouns nije danas na predstavljanju i da će u utorak da dođe.

0MET9738A.jpg
MN Press 

20:56

Pesma i dalje traje

Nastavlja se simfonijski nastup, pevaju se navijačke pesme Partizana, dvorana zajedno peva. Peva se i "Tango smrti"...

MN Press Koncert Partizana

20:36

Simfonija na delu

Simfonijski orkestar pojavio se na bini i odsvirao himnu Partizana i himnu Evrolige.

20:26

Ostoja Mijailović: Napravili smo novi tim

Prisutnima se obratio predsednik kluba Ostoja Mijailović.

"Dobrodošli na našu crno-belu simfoniju. Pažljivo sam pogledao film koji ste videli nekoliko puta, pošle su mi suze. Iako važim za čoveka koji ima tvrdo srce. Ovom sezonom ulazimo u moju osmu sezonu od kada sam u klubu i ovo je najtežih i najlepših osam godina koje sam proveo u klubu. Pitanje je da li ću provesti lepših osam godina. Prošla sezona nije bila rezultatski dobra, to svi mi znamo. Kada se završila sezona, rešili smo da zamenimo ekipu i da napravimo skoro skroz novi tim, svi su novi osim Balše Koprivice. Želim da se zahvalim svima koji su bili ovde u klubu, svim igračima, koji su bili, ušli su u istoriju. Momci koji su danas stigli, želim da im ponosno predstavim ovaj sveti dres. Najvažnije je da najbolju atmosferu, Partizan je veliki zbog miliona navijača. Ovaj klub ima najbolje navijače na planeti, siguran sam u to. Hoću da znate da je ovaj grb teško nositi, da je to velika obaveza i veliki teret, ali kada date sve od sebe ovom grbu, vratiće vam slavom, budite sigurni u to. Ovde je sa mnom i Uprava kluba iz 2017. godine i želim i njima da date aplauz. Takođe, hoću da iskoristim priliku da se zahvalim novoj Upravi, kao i sponzorima kako državnim tako i privatnim, da im se zahvalim na tome što daju novac i što možemo da napravimo budžet da se borimo. Željku i igračima imam da poželim što više pobeda, ali da kažem da nema pobednika ni gubitnika, već da smo svi tu zajedno. Imamo velike ambicije. Hvala svim zaposlenima u klubu, bez njih ne bi ovo veče bilo divno, biće ovo veče koje će ući u istoriju i neke nove generacije će ovo veče staviti u neke nove filmove kao deo istorije. Biti Partizanovac i voleti Partizan je privilegija i zadovoljstvo. Živeo Partizan i srećno u novoj sezoni."

Ostoja Mijailović
Marko Metlas/© MN press, all rights reserved 

20:20

Pesma navijača

Pogledajte i kako je izgledalo pevanje navijača Partizana.

MONDO/Jana Desovski Partizan Simfonija

20:19

Ovacije za Čarlija

Najveće ovacije na početku dobio je posthumno Nebojša Bogojević Čarli, oficijalni spiker koji je preminuo...

20:15

Navijači pevaju

Navijači su zapevali navijačke pesme usred "crno-bele" simfonije, tako da su svi u dvorani ustali i počeli da aplaudiraju i snimaju, među njima su i oduševljeni igrači.

KK Partizan predstavljanje igrača crno-bela simfonija
MN Press 

20:02

Počelo je

Crno-bela simfonija i zvanično je počela.

20:00

Ovacije za Obradovića

Željko Obradović dočekan je ovacijama i pesmom "Uzmi Željko evrotitulu".

Kurir Ovacije Željku Obradoviću

19:54

Hoće li biti iznenađenja?

Predsednik kluba Ostoja Mijailović najavio je iznenađenja, ali prema fotografijama sa lica mesta ne vide se neki novi igrači. Ostaje da se vidi na koga je Mijailović mislio.

KK Partizan predstavljanje igrača crno-bela simfonija
MN Press 

19:49

Prve fotografije sa predstavljanja

Pogledajte i prve fotografije sa predstavljanja igrača Partizana:

MN Press Partizan Simfonija

19:46

Predstavljanje uskoro počinje

Polako se puni dvorana, predstavljanje igrača uskoro počinje.

MONDO/Jana Desovski Partizan Simfonija

19:43

Igrači su tu sa Željkom

Pogledajte fotografije igrača Partizana sa Željkom Obradovićem.

KK Partizan predstavljanje igrača crno-bela simfonija
MN Press 

19:41

Ovako izgleda dvorana

U MTS dvorani će da budu predstavljeni igrači Partizana. Na sedištima su postavljeni šalovi kao pokloni.

KK Partizan predstavljanje igrača crno-bela simfonija
MN Press 

19:35

Ko će da bude predstavljen?

Prema igračima koji su već potpisali i koji su se i sami predstavili, kao i oni koji su najavljeni kroz medije, oni bi trebalo da budu predstavljeni večeras: Karlik Džouns, Vanja Marinković, Frenk Nilikina, Ife Lundberg, Dvejn Vašington, Arijan Lakić, Sterling Braun, Ajzak Bonga, Mario Nakić, Mitar Bošnjaković, Aleksej Pokuševski, Ajzea Majk, Brendon Dejvis, Tajrik Džouns i Balša Koprivica.

Vanja Marinković
Marko Metlas/© MN press, all rights reserved 

19:25

Mijailović najavio iznenađenje

Ostoja Mijailović najavio je da su novinari pogodili većinu pojačanja Partizana, ali da će biti i nekih iznenađenja. Kakvih? Videćemo...

Ostoja Mijailović
Vladimir Markovic/© MN press, all rights reserved 

19:20

Željko došao u Beograd

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom se vidi da je Željko Obradović u društvu Zdravka Čolića bio na jednom događaju, pa je tako odmah posle toga trofejni stručnjak došao u Beograd.

19:17

Dobro došli

Dobro došli u MONDO lajv, budite uz nas i pratite dešavanja sa predstavljanja igrača.