Svi događaji
Od najnovijeg
19:47

Bode je favorit!

"Radimo fudbalski, treniramo. Moram da pohvalim igrače. Znamo za koga igramo. Mi smo tim pun emocija, ljubavi. Nekad to ode u krajnost... Imamo mnogo novih igrača, promenili smo dosta. Bode ima drugačiju filozofiju od nas, oni mogu da vrćaaju svoje najbolje igrače. Ja sam u decembru preuzeo potpuno drugačiji tim od ovog sada. Bode Glimt je sebi kupio vreme, ne moraju da rade u hodu kao mi. Meni se ovako sviđa, ne znam kako bih se snašao u nekom drugom sistemu", rekao je Milojević i dodao: "Ajde, da kažemo da je Bode favorit. Oni imaju svoje razloge, mi imamo svoje želje. Oni su blagi favorit, u boljem su ritmu i na svom terenu će biti rasterećeni. Sa druge strane, mi imamo želju..."

19:45

Ilić ima iskustva!

"Nismo znali da ćemo izvući Bode kad smo dovodili Marka, ali smo pratili i njegove igre u Norveškoj. Verujem da i Bode sve zna o nama, nismo mi mogli da dobijemo od njega neku nepoznatu informaciju. Marko Ilić je dobar golman, dobar dečko i veliki profesionalac. Nadam se da će njemu pomoći to što je branio u Norveškoj", ističe Vladan Milojević.

19:44

Bode je favorit...

"Ne igram kladionicu niti me interesuje ko je favorit", rekao je Milojević i dodao: "Neću ni da prognoziram rezultat. Treba da damo svoj maksimum."

19:43

Nepoznanica!

"Nama je svaka utakmica život i smrt, tome smo skloni. Igramo protiv rivala koji je već otvorio šampanjac što se tiče domaćeg prvenstva, u ful su ritmu. Mi izlazimo iz priprema, povreda, povratka reprezentativaca... Meni je veća nepoznanica koliko mi možemo, jer mislim da možemo mnogo. Došao nam je Drkušić pre dva-tri dana, u hodu radimo stvari, a imamo značajnu utakmicu pred nama. Mislim da ćemo biti mnogo bolji nego prethodne utakmice", poručio je trener Zvezde.

19:40

Imamo problema!

"Svi sem Glazera su sa nama, ali imamo malih problema. Videćemo, ima vremena da se opredelimo za tim nakon današnjeg treninga", rekao je trener Zvezde i dodao: "Bode igra u istom sistemu već godinama, za to vreme su stalni šampioni svoje zemlje. Organizovana ekipa koja ne menja stil igre. Na domaćem terenu će biti agresivni, a mi ćemo odgovoriti našom agresijom. Biće rovovska bitka", rekao je Milojević.

19:38

Brzina!

"Očekujemo brzu utakmicu, na veštačkoj travi koja je brza podloga. Nama nije uobičajena... Igrali smo protiv Čukaričkog na veštačkoj travi, ali podloga u Pančevu nema dodirnih tačaka sa ovom. Oni igraju brzo, kratkim dodavanjima. Moramo što pre da se adaptiramo", istakao je Milojević.

19:37

Prvi utisak Milojevića!

"Nije korektno postavljati takvo pitanje, o završetku posla u prvom meču. Vidite gde je fudbal došao. Možda je pre par decenija moglo tako da se priča. Sad se utakmice ne spremaju tako. Moj tim uvek respektuje protivnika, iako se ničeg ne plašimo u ove dve utakmice. Iz igre koju budemo igrali, koliko nam protivnik dozvoli, videćemo rezultat", rekao je trener Zvezde.

19:36

Borba!

"Biti na terenu znači boriti se! Taktički, to je 50-50, ko će se bolje prilagoditi čijem stilu igre, ali to je više pitanje za dvojicu trenera nego za mene", rekao je Slovenac.

19:34

O Bodeu!

"Znam dosta o Bodeu, imam prijatelja koji je igrao ovde. Gledali smo mečeve protiv Jagelonije. Znamo njihov sistem igre, znamo da svake godine igraju u evropskim takmičenjima. Ovde smo da napravimo pozitivan rezultat i da u Beogradu završimo posao. Bode je tim napravljen od sistema, veoma su organizovani, ali ako se izborite sa tim to može da bude vaša prednost", rekao je Timi Maks Elšnik.

19:32

Timi Maks Elšnik!

"U dresu Crvene zvezde jeste najvažnija utakmica u mojoj kariejri jer sam tek stigao u klub. Dolazim sa Evropskog prvenstva u fudbalu, znam da igram velike utakmice, znam da igram pod pritiskom i spreman sam za sutra", rekao je Elšnik i dodao: "Drugačije je zbog podloge, kao mlađi sam često igrao na ovakvim podlogama. Protiv Čukaričkog smo igrali na sličnoj podlozi, mogli smo da se prilagođavamo. Isto je za svakog ko ovde dođe, moramo da budemo najbolji što možemo. Nadam se da će Vanji pomoći što sam ovde.. Bio je u Rusiji, zna kako da se prilagodi, u Zvezdi se oseća kao kod svoje kuće."

19:31

Počinjemo!

Na konferenciji će prvo govoriti Elšnik, kako bi nakon toga imao vremena da se pripremi za trening. Kasnije će pričati trener Milojević, koji će detaljno odgovarati na novinarska pitanja.

19:25

Milojević i Elšnik!

Pored trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića na konferenciji pred Bode Glimt govoriće i slovenački reprezentativac Timi Maks Elšnik. Od je jedno od letnjih pojačanja crveno-belih i trebalo bi da u dvomeču protiv norvežana bude važan adut srpskog šampiona.

19:20

Meč karijere!

Među stativama Zvezde na meču protiv Bode Glimta biće Marko Ilić, letnje pojačanje iz MLS-a i povratnik u srpski fudbal gde se isticao kao čuvar mreže Voždovca. Povremeni reprezentativac koji se našao i na novom spisku selektora Dragana Stojkovića imaće priliku da pokaže kvalitete u jednom od najbitnijih evropskih mečeva Zvezde poslednjih godina.

19:15

Jedan sigurno ne igra, drugi možda...

Crvena zvezda je u ponedeljak rano ujutru krenula iz Beograda u Bode, gradić na severu Evrope. Već prilikom čekiranja na aerodromu Nikola Tesla u Surčinu bilo je jasno da u kombinaciji za tim neće biti izraelski golman Omri Glazer, koji je zbog povrede propustio sve utakmice u novoj sezoni.

Takođe, Vladan Milojević za evropske mečeve ne računa ni na Andreja Đurića koji nije licenciran, dok je u kombinaciji za tim Vanja Drkušić. Slovenački defanzivac poslednje je Zvezdino pojačanje ovog leta i debi bi mogao da upiše samo nekoliko dana nakon što je stigao u klub.

19:10

Sa lica mesta!

dušan ninković/mondo Norveška, Bode
19:00

Dobro veče!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević održaće konferenciju za medije pred jedini trening srpskog šampiona u norveškoj, pa samim tim i poslednji pred meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona. Ostanite uz MONDO i pratite sve detalje sa severa Norveške, gde će u utorak uveče igrati Bode Glimt i Crvena zvezda.