Slušaj vest

Nekadašnji slovenački reprezentativac Goran Dragić i zvanično se oprostio od košarke na spektakularnom događaju koji je priredio u Ljubljani. Na terenu su se našli njegovi brojni prijatelji, nekadašnji saigrači i rivali, a utisak je da su Srbi ukrali šou na oproštaju slavnog Slovenca.

Pored Nikole Jokića koji je publici prikazao nestvarno zakucavanje, istakao se i Boban Marjanović, još jedan dugogodišnji NBA košarkaš. On je u jednom trenutku spektakularno pogodio koš sa odaljenosti od preko devet metara, što za njegovu igru uopšte nije karakteristično. Boban, inače dobar prijatelj Luke Dončića, opustio se na revijalnom meču, pa je pokazao svetu još jedan segment svoje igre.

Nakon njegovog poteza mnogi su ostali u čudu, a posebno je zanimljiva bila reakcija Nikole Jokića. Najbolji igrač NBA lige i trostuki MVP ligaškog dela najjače lige na svetu bio je oduševljen pogotkom Marjanovića, sa kojim se poznaje već godinama. Pogledajte Bobanovu trojku i reakciju Jokića:

Boban Marjanović je u dosadašnjem delu NBA karijeri 10 puta pogodio za tri poena, a njegovi koševi uglavnom izazovu oduševljene u hali. Takođe, na društvenim mrežama smo često imali prilike da vidimo kako srpski centar sa velike udaljenosti pogađa tokom treninga ili na zagrevanju pred mečeve.

BONUS VIDEO:

instagram/boban boban marjanović