Slušaj vest

Panatinaikos nije napravio mnogo promena u odnosu na tim iz prošle sezone, ali jedna od promena je odlazak Aleksandra Balcerovskog. Poljski centar koga smo gledali u dresu Mege je imao malu minutažu kao rezerva dominantnom Matijasu Lesoru, a sada će pojačati Unikahu. 

Sa njegovim transferom je Miodrag Ražnatović "palio" i "hladio" javnost u Srbiji, a sada se o tome oglasio i Ergin Ataman. Trofejni turski trener poželeo je u govoru sreću Balcerovskom u novom timu i našalio se na svoj račun. Neće biti ni prvi ni poslednji Balcerovski kome je "svanulo" posle odlaska od Atamana!

"Trebaće mi minut da vam ovo saopštim. Danas je Oleku bio poslednji trening sa našim timu. Hvala ti na podršci ekipi prošle godine. Nisam imao šanse da tim dam više minuta u Evroligi, ali si bio jako bitan deo šampionskog tima. Kada sam bio u Efesu ja sam pustio Džanana Musu koji je kasnije postao jedna od najvećih zvezda u najvećem timu u Evropi. Zatim je Filip Petrušev otišao jer je hteo da igra u NBA. Sada on igra u Olimpijakosu i dobro zarađuje. Tako da se nadam da će moja odluka da te pustim biti pogrešna i da će se vratiti u tim za nekoliko godina sa duplo ili tri puta većim ugovorom", rekao je Ataman. 

 (MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Tweet/BasketNews Ergin Ataman napušta teren sa 36 sekundi do kraja utakmice