Slušaj vest

Svi smo videli kada je član uprave Dalas Maveriksa "ukrao" pivo Luki Dončiću posle meča. Kada je posle meča u kome je ubacio 36 poena, imao 10 skokova i 5 asistencija uveo Dalas u finale NBA, morao je da se pojavi Majkl Finli i da mu otima pivo iz ruke! Rešio je Dončić da proslavi veliku pobedu, a nekadašnji krilni igrač Dalasa, a sada visoki funkcioner kluba je odmah pritrčao jer nije želeo loš publicitet. 

To sada brine Roberta Orija! Nekadašnji sedmostruki NBA šampion i član legendarne generacije Los Anđeles Lejkersa koja je uspela da osvaja titule sa Kobijem Brajantom i Šekilom O'Nilom u timu pričao je o glasinama da Lejkersi planiraju da dovedu sjajnog Slovenca kada mu istekne aktuelni ugovor sa Dalasom.

"Morate da mislite o tome. Luka će biti koliko star kada mu istekne ovaj ugovor? Imaće 31,32 godine? On ni sada nije najbolji defanzivac, a to je problem Lejkersa. Morate da imate neke momke koji imaju dobru atletiku kako bi igrali odbranu i Luku koji može da postiže poene u rangu najboljih", rekao je Robert Ori. 

Ipak, ima ideju Ori kako da se popravi forma i fizički stanje jednog od kandidata za MVP titulu. Prisetio se incidenta sa Finlijem i pivo i istakao da bi isto uradio. "Moramo da mu otmemo pivo iz ruke, jer on neće sam ostati u formi. Biće dobar, ali neće biti ono što je Lejkersima potrebno", naveo je Ori. 

BONUS VIDEO: 

MONDO/Milutin Vujičić Srbi pevaju Luka Dončić jedan je od nas