Slušaj vest

Košarkaši Partizana igraju prvu utakmicu pred svojim navijačima u pripremnom periodu za sezonu koja je ispred nas, a protivnik u hali 3 Beogradskog sajma je grčki AEK. Protiv tima koji je u Beograd doputovao zbog turnira čiji je učesnik još i francuski predstavnik Pariz, crno-beli su navijačima pokazali nove dresove.

Novina je ljubičasta boja, koje na dresovima ima u tragovima, a koju je Partizan tokom leta polako uvodio kroz sve klupske aktivnosti. Čini se da bi baš ljubičasta mogla da bude treća boja crno-belih i da dominira kada prve dve nisu u centru pažnje. ipak, za sada je na dresovima ima tek pomalo, dok je prva garnitura uglavnom crna, uz bele detalje, slova i brojeve.

Pogledajte fotografije sa Beogradskog sajma, gde Partizan organizuje pripremni turnir i ujedno predstalvja opremu za narednu sezonu:

MN Press Prijateljska utakmica u Beogradu, Partizan u novim dresovima.

Turnir u Beogradu traje tri dana, ali će crno-beli igrati samo prvog i poslednjeg dana. Nakon meča u petak uveče za tim Željka Obradovića sledi dan pauze, dok će u subotu na parketu biti AEK i Pariz. Crno-beli će u nedelju uveče zatvoriti takmičenje, a možda i stići do drugog trofeja u pripremnom periodu, nakon što su već slavili na turniru u Italiji.

Bonus video:

MONDO/Nikola Lalović Trening KK partizan