Evroliga se oglasila zbog Crvene zvezde Meridianbet. U objavi na zvaničnom profilu na društvenim mrežama navedeno je da je srpski klub prodao preko 10.500 sezonskih karata za predstojeću sezonu. Vest koja će svakako obradovati pristalice crveno-belih.

Koliko je Evroliga bitna za crveno-bele najbolje govore reči Miloša Teodosića. "Moj primarni fokus je bila Evroliga. Super je, osvojili smo ABA ligu i Superligu kako se već osvojilo. I ove godine mi je primarna Evroliga. Ne treba da zapostavimo regionalnu ligu, ali treba da se napravi iskorak. Imamo dobru ekipu, dobre igrače, na nama je da napravimo dobru hemiju, da se uklopimo, da otvorimo Evroligu na pravi način, onda će i navijači to da prepoznaju, prvih pet kola je važno da se napravi dobar rezultat", rekao je Teodosić u podkastu "X&O's" kod Edina Avdića.

Zvezda novu sezonu u Evroligi počinje u Parizu utakmicom protiv istoimenog kluba i novog člana elite 4. oktobra. Pre toga će prvi meč u sezoni igrati protiv Mornara 28. septembra u Beogradu.

BONUS VIDEO:

MONDO/Dušan Ninković Crvena zvezda osvojila titulu u Superligi