Slušaj vest

Crvena zvezda Meridianbet uspela je da napravi veliki preokret, da nadoknadi dvocifren minus i da pobedi Pariz (80:77). Neverovatnu partiju pružio je Nemanja Nedović, Ajzea Kenan bio je mirne ruke u poslednjim sekundama, a Nikola Kalinić dao je verovatno i ključnu trojku.

Posle utakmice Janis Sferopulos stao je pred kamere i analizirao je dešavanja na parketu. "Igrali smo na pravi način u trećoj deonici, nismo paničili i kada smo imali zaostatak. Donosili smo prave odluke na obe strane terena, smanjili razlike. Vratili smo se i onda smo znali šta treba da radimo do kraja da kontrolišemo dešavanja na terenu", rekao je Sferpoulos.

Iskustvo crveno-belih imalo je veliki značaj. Iskustvo je igralo važnu ulogu, imamo iskusne igrače koji su godinama u Evroligi, igrali su slične utakmice, donosili su prave odluke."

Panoramic / Sipa Press / Profimedia, ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP / Profimedia Pariz Crvena zvezda

Želi da tim ovako i nastavi. "Naravno da ovo znači za samopouzdanje, ali je tek početak sezone. Moramo da ostanemo gladni, da radimo mnogo i da se borimo i da nastavimo ovako", zaključio je Sferopulos.

BONUS VIDEO:

Mondo/Tijana Jevtić Janis Sferopulos pred Pariz - Crvena zvezda u Evroligi