Slušaj vest

Tuča u Evroligi pravo niotkuda! U finišu treće četvtine meča Anadolu Efesa i Fenerbahčea Elajdža Brajant je napao Tarika Biberovića! Nakon jednog prodora momka iz Zenice pali su ispod koša zajedno on i američki košarkaš, a onda je krenuo haos. Videli smo da su se upleli jedan drugome u ruke, a onda je Brajant nasrnuo! 

Gurnuo je na parket Biberovića Brajant i krenuo je na njega, a onda su svi košarkaši oba tima i sva trojica sudija dotrčali da ih razvade! Polako se situacija smirila, sudije su pogledale snimak, a onda su odlučile da izbace oba igrača sa terena! 

Do tada je Elajdža Brajant uspeo da upiše čak 15 poena i šest skokova i bio je aposolutno prvo ime meča, a Tarik Biberović je sa druge strane u prodoru koji je pethodioi tuči postigao sedmi poen, a uz to je imao i tri asistencije. Pogledajte ovu situaciju:

U ovom kolu Evrolige Crvena zvezda je savladala ekipu Baskonije na svom terenu 78:71, dok Partizan igra u Španiji i u Madridu se dobro drži u prvom poluvremenu u meču sa Real Madridom

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

MONDO PARTIZAN - FENERBAHČE