Slušaj vest

Dvejn Vašington je ponovo zvanično u Partizanu. Amerikanac je napustio tabor crno-belih zbog toga što je trejdovan u NBA ligi, odnosno prava na njega dobio je Šarlot, međutim u skladu sa očekivanjima - bio je višak u timu i zato je otpušten. Pravila su takva da je Partizan morao da sačeka da prođe najmanje 48 sati da bi ga opet registrovao, što su sada i učinili, prenosi "Mozzart Sport".

Tako će Vašington biti na raspolaganju Željku Obradoviću već od meča sa Bajernom u okviru trećeg kola Evrolige, odnosno pred beogradskom publikom će imati i debi u najjačem kontinentalnom klupskom takmičenju.

Papiri su sređeni i odluka je na Obradoviću koji će verovatno sačekati da vidi da li je Vašington potpuno spreman za izvršavanje zadataka. Upoznat je sa svima u timu, prošao je pripreme i odigrao dve utakmice na startu sezone, ali je potom nosio i dres Šarlota okružen skroz drugim igračima i zadacima.

U pobedi crno-belih nad Borcem, Vašington je ubacio 13 poena, dok se nije upisao u strelce za par minuta protiv Spartaka.

BONUS VIDEO:

MONDO/Jana Desovski Partizan Simfonija

(Mozzart Sport/MONDO/Milutin Vujičić)