Slušaj vest

Konačno je našao svoje mesto pod suncem u NBA ligi Skoti Pipen junior! Ovaj 23-godišnji plejmejker je sin egendarnog Skotija Pipena, višestrukog NBA šampiona sa Čikago Bulsima, a posle tri godine na koledžu Vanderbilt nije draftovan. LA Lejkersi su mu dali šansu u nekoliko mečeva, pa ga poslali u razvojnu ligu i delovalo je da neće uspeti da se izbori za ugovor u NBA, ali sada je ipak dobio četvorogodišnji ugovor. 

On je već neko vreme bio na probi u Memfisu i sada je posle nekoliko mečeva u kojima je prosečno imao 12,9 peona, 4,7 asistencija, 3,2 skoka i 1,7 ukradenih lopti po meču dobio dugoročni ugovor. Biće rezerva problematičnom Dža Morantu, a konkurencija će mu biti i Markus Smart. 

Porodica Pipen je u posledbnje vreme ipak u centru pažnje zbog njegove majke Larse. Bivša supruga Skotija Pipena je nakon kratke romanse sa mnogo mlađim NBA košarkašem Majklom Bizlijem bila tema svih američkih tabloida kada se smuvala sa sinom Majkla Džordana! Ovako izgleda Larsa Pipen: 

Instagram/screenshot/larsapippen Larsa Pipen

Sada već 50-godišnjka zvezda rijaliti šouova i kreatorka sa "Only Fans" platforme bila je u vezi sa 17 godina mlađim Džordanom. Iako ga zna od malih nogu brujala je Amerika o vezi "Džordanovog sina i dadilje". Sam Majkl Džordan je bio izuzetno protiv te veze, pogotovo kada je čuo da njegov sin Markus planira da se oženi Larsom!

Ipak ona je na kraju ostavila Markusa Džordana posle skoro godinu dana veze. Obrisala ga je i otpratila sa društvenih mreža, a navodno je problem bio u tome što je Markus hteo da se skrasi i dobije decu, a Larsi to nije padalo na pamet! Pogledajte kako su zajedno izgledali Larsa Pipen i Markus Džordan:

Aissaoui Nacer / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Larsa Pipen i Markus Džordan

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Kurir televizija Sofija Milošević i Kristina Maksimović pred meč sa Kamerunom