Slušaj vest

Potpuni haos u završnici utakmice Crvene zvezde i Barselone! Neverovatne scene u poslednih dvadesetak sekundi utakmice! Prvo su sudije dosudile "mrtvu loptu" u momentu kada je Džoel Bolomboj uhvatio loptu pod košem, delovalo je da je fauliran, nije bilo reakcije, pa je Veseli pokušao da mu otme loptu i usledilo je "rvanje".

Tajalo je to nekoliko sekundi, Čeh je završio na zemlji, pa su onda obojica trenera tražila "čelendž" zbog toga. Sudije su nekoliko minuta gledale snimak da bi videle da li ima "nasilnog poteza" odnosno da li je neko preterao u toj situaciji i napravio nesportsku, posle dugog gledanja ustanovili su da nema elemenata za to.

Onda je Bolomboj dobio podbacivanje. Jago je uzeo loptu i nije bio svestan očigledno šta se dešava i da mora što pre da prenese loptu i da nema 24 sekunde za napad. Kasnio je da prenese loptu, trener Penjaroja se bunio, kao i svi sa klupe Barselone i sudija Lotermozer im je dao tehničku grešku.

MN Press Crvena Zvezda Barselona

Onda je usledio potpuni haos. Penjaroja se bunio zbog toga što lopta nije preneta za osam sekundi, sudije su gledale taj snimak i shvatile su da su pogrešile. Ostala je tehnička, Kenan nije realizovao dodatno bacanje, a lopta je pripala Barseloni.

BONUS VIDEO:

MONDO Koreografija Zvezde Delije