Slušaj vest

Crvena zvezda sada mora da pobedi! Tim Janisa Sferopulosa odigrao je odlično duplo kolo Evrolige, a malo je falilo da bude sjajno. Pobeđen je Fenerbahče u gostima, a na domaćem terenu je protiv ekipe Barselone odigran produžetak u kome je Kevin Panter na kraju presudio i odneo bodove u Kataloniju. 

Crveno-beli su pre tog meča imali tri pobede i bili su bez poraza u Evroligi, a nakon ovog poraza su i dalje na vrhu tabele. U ABA je priča potpuno drugačija, pošto su porazi od Dubaija i Splita napravili veliki problem aktuelnomšampionu i sada više nema prostora za bilo kakav kiks. 

A rival teško da može biti teži! Crvena zvezda ide u goste Budućnosti, u "Moraču" gde je crveno-beli tim godinama bio bez pobede. A uz sve to Budućnost odavno nije ovako dobro startovala u regionalnoj ligi!

BUDUĆNOST NIKAD JAČA!

Tim iz Podgorice je za sada upisao četiri pobed ei igra bez poraza, a sada želi da to nastavi. Savladali su Mornar, Split, Igokeu i Zadar, a Zvezda će im biti ubedljivo najveći zalogaj. Što se tiče igračkog kadra u ekipi Budučnosti su Alen Omić, Džuvan Morgan, Rašid Sulajmon i Flečer Megi. 

ZVEZDA U PROBLEMU!

I to ne samo zbog dva poraza na startu ABA lige. Svi znamo da su Split i Dubai pobedili, ali bi poraz od Barse mogao da košta. Videli smo da je na tom meču Jago dos Santos imao problrma, a znamo od ranije da se Nemanja Nedović mučio. Videčemo i da li će se odlučiti trener Sferopulos da odmori Miloša Teodosića ili Džoela Bolomboja. Teško da je "Morača" prilika za to, ali možda Dalibor Ilić ili Dejan Davidovac ponovo uđu u tim.

GDE JE PRENOS?

Tekstualno ćete uz MONDO moći da pratite ovaj meč, a TV prenos realizuje "Arena sport". Utakmica je na programu u ponedeljak od 19 časova i zatvoriće prvo kolo ABA lige.  

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

MONDO/Nikola Lalović Janis Sferopulos