Slušaj vest

Filip Petrušev neće ulaziti na teren u meču protiv Kardice u trećem kolu Superlige Grčke javljaju mediji iz te zemlje. Odluku je, naravno, doneo prvi čovek struke Jorgos Barcokas.

Pretpostavka je da je ovo jedan vid kazne za srpskog centra, posle nekoliko loših mečeva u dresu Olimpijakosa. Petrušev je beležio dobre partije u Super kupu i delovalo je da će dobro obavljati posao na centarskoj liniji, oba meča je završio sa po 18 poena, ali se čini da je njegova forma u poslednje vreme opala.

U prvom kolu Evrolige na terenu je proveo 18 minuta i upisao devet poena, potom protiv Žalgirisa 12 i za to vreme postigao osam, od toga šest sa linije penala. U duplom kolu najprestižnijeg takmičenja u Evropi je na terenu proveo po sedam minuta u oba meča, Efesu je dao tri poena, dok protiv Milana nije uspeo da poentira.

Umesto Petruševa na teren će izaći oporavljeni Nikola Milutinov. U danima za nama u medijima je bila aktuelna tema o povratku Petruševa u Crvenu zvezdu, a i sam je nedavno izjavio da do skoro nije znao u kom klubu će nastaviti sezonu. Dilemu je razrešio njegov menadžer Miško Ražnatović, demantujući brojne najave povratka Srbina u Begrad. 

BONUS VIDEO: 

MONDO/Nemanja Stanojčić Filip Petrušev izjava