Slušaj vest

Trener KK Crvena zvezda Janis Sferopulos čestitao je ekipi pobedu protiv Budućnosti i uradio ono što ne radi često - pohvalio poimence jednog igrača. Naravno, u pitanju je Nemanja Nedović, apsolutni heroj utakmice koji je uz uvrede domaćih navijača na račun njegove supruge ubacio 24 poena.

"Dva velika faktora utakmice bili su važni za našu pobedu, prvi je naša odbrana, jer smo zadržali Budućnsot na 73 poena. I drugi faktor je bio Nemanja Nedović , iako ne pričam često o igračima pojedinačno. Napravio je razliku u našu korist, bio je neverovatan, istupio je, pogodio važne šuteve i uz njegovo prisustvo ostvarili smo pobedu. Čestitam svim igračima".

Sportski je Grk priznao da su oba tima zaslužila da trijumfuju.

"Hoću da čestitam igračima pobedu, nije lako igrati protiv Budućnosti. Oni imaju veliki kvalitet. Mislim da je meč bio sve vreme derbi, oba tima mogla su na kraju da pobede, ali detalji koji su odlučili utakmicu bili su na našoj strani".

Nažalost, Sferopulos nije mogao da srećan napusti dvoranu "Morača", jer je Zvezda oslabljena za centra Džoela Bolomboja, koji je doživeo tešku povredu.

R. R./ATAImages Budućnost Crvena Zvezda